Meer informatie voor werkzoekenden

Een nieuwe weg
Ben je werkloos en is er geen werk te vinden in je bedrijfstak? Road4Work helpt je om een nieuwe weg te vinden. Wij bieden je gelijk vanaf dag één werk als opstap in de zoektocht naar een baan die past bij jouw kwaliteiten.
Kom in contact

(Werk-)Plezier en structuur terugvinden

Je kunt direct bij ons zusterbedrijf Road2Work aan het werk inclusief begeleiding op de werkvloer. Het werk waar wij voor zorgen is niet alleen leuk om te doen, het geeft je vooral weer plezier en structuur. Elke dag opnieuw.

 

Opstap naar vast werk

Wij bieden verschillende ontwikkeltrajecten: van elektronica sorteren doorstomen naar laptops testen en van demontage van wasmachines naar heftruckchauffeur. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Road4Work is een opstap naar een baan in jouw regio. Wij helpen je na het ontwikkeltraject bij ons ook bij het zoeken naar een passende baan. Lukt dit de eerste keer niet? Dan blijf je bij ons in dienst en zoeken we samen verder. Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal: jij én jouw talenten worden gezien.

Zijn er obstakels op de weg naar werk dat bij jou past? Wij helpen je. Of het nu gaat om een taaltraining, sollicitatiebegeleiding of het halen van een heftruck certificaat. Als er zaken zijn die werk in de weg zitten, lossen wij die met je op.

 

Contact opnemen

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en we helpen je graag verder!

Kom in contact

Het verhaal van Martin: Optimaal voorbereid op de arbeidsmarkt

Martin heeft speciaal onderwijs genoten: hij was liever binnen aan het gamen dan dat hij met school bezig was. Martin had grote moeite om op tijd te komen, hij versliep zich regelmatig en ook zich houden aan afspraken en pauzetijden vond hij lastig.

Middels dagelijkse begeleiding en een jobcoach ter plekke heeft Martin zodoende de ruimte gekregen zich te ontwikkelen op het gebied van werknemersvaardigheden. Na zijn stageperiode heeft Road4Work hem een tijdelijk contract aangeboden, met als doel het doorontwikkelen van zijn vaardigheden, zodat hij optimaal voorbereid is op de reguliere -inclusieve- arbeidsmarkt.

Bel mij terug
ME VERSLAPEN DOE IK BÍJNA NOOIT MEER..!
Martin