Over Road2Work

'Van werkloos naar werkzaam'
De kracht van Road2Work is dat wij met onze ervaring en professionele aanpak de mensen de wil om te werken bijbrengen of terug laten krijgen. En die aanpak werpt zijn vruchten af!
Kom in contact

Persoonlijke begeleiding bij re-integratie

Het gaat bij Road2Work niet om het leren van een vak, maar om het leren van algemene werknemersvaardigheden en arbeidsritme. De missie van Road2Work is mensen begeleiden tijdens hun weg van werkloosheid naar betaald werk. Daarbij zetten wij onze ervaren jobcoaches in. Zij begeleiden de re-integratiekandidaten ‘van werkloos naar werkzaam’.

 

De wil om te werken

De kracht van Road2Work is dat wij geloven dat alle mensen een wil hebben om te werken. Soms is dat weggezakt, maar in de kern altijd aanwezig. Met onze ervaring en professionele aanpak krijgen we dit weer boven water. Want pas dan kunnen ze op eigen kracht een grote stap zetten in de richting van betaald werk.

Road2Work en Road4Work maken samen met Concerned het verschil!

 

       

Het verhaal van Wannes: Op naar die betaalde baan

Wannes had na jaren geen werk meer, belandde in een uitkering en was vooral heel moe. Hij wist niet welk werk bij hem paste, hoe hij z’n leefsituatie op orde kon brengen en voelde zich erg ongelukkig.

Bij R4W vindt hij de erkenning en waardering voor wie hij is en wat hij doet, en krijgt hij steeds meer plezier terug in werken. Inmiddels heeft hij genoeg zelfvertrouwen om de volgende stap te zetten: die naar een betaalde baan!

Bel mij terug
IK HEB EINDELIJK DE CONTROLE WEER TERUG!
Wannes