Meer informatie voor werkgevers

Geen uitzendbureau
Road4Work is er voor ondernemers die mensen kansen geven. Wij zijn geen uitzendbureau. Wat wij nastreven is een succesvolle match tussen werknemer en werkomgeving, waar we samen jaren plezier van hebben. Road4Work vult uw vacatures dus met heel veel zorg in.
Kom in contact

Van vaardigheden tot loonkostensubsidie

Road4Work staat voor haar medewerkers: zij hebben iets extra’s nodig om een baan te krijgen én te houden. Wij helpen ze daarbij. Zo zoeken wij de juiste baan die bij de medewerker past en nemen drempels voor hen weg. Wij zorgen voor ritme en basisvaardigheden: het vakbekwaam opleiden van de medewerker kan een bedrijf vaak veel beter zelf.

Als wij van Road4Work bijvoorbeeld een heftruckchauffeur aanbieden, dan is dat iemand die niet alleen een certificaat heeft gehaald. Hij heeft dan minimaal 3 maanden daadwerkelijk werk op een heftruck gedaan en de routine aangeleerd die je zoekt bij een heftruckchauffeur.

 

Administratie en subsidies

Het papierwerk voor subsidies wordt door Road4Work voor u en de medewerker geregeld. U kunt rekenen op een gedegen administratief proces: alles digitaal én conform wet en regelgeving. Ook krijgt de medewerker een eigen jobcoach die regelmatig langskomt op de werkplek en de medewerker begeleidt.

Wij hebben ervaring met administratie rondom loonkostenregelingen, loonbeslag en de sociale dienst. Zo is er geen risico op loonkosten bij verzuim. Op termijn is er de mogelijkheid tot het overnemen van het dienstverband. De tarieven zijn transparant en de loonkostensubsidie landt waar het hoort: bij u als inlener.

 

Contact opnemen

Ons uiteindelijke doel is een vaardige medewerker in dienst bij de werkgever. Maar dit gaat niet zonder ondernemers die mensen kansen geven. Helpt u ons de medewerker verder te helpen? Dan komen we graag met u in contact!

Kom in contact

Het verhaal van Wannes: Op naar die betaalde baan

Wannes had na jaren geen werk meer, belandde in een uitkering en was vooral heel moe. Hij wist niet welk werk bij hem paste, hoe hij z’n leefsituatie op orde kon brengen en voelde zich erg ongelukkig.

Bij R4W vindt hij de erkenning en waardering voor wie hij is en wat hij doet, en krijgt hij steeds meer plezier terug in werken. Inmiddels heeft hij genoeg zelfvertrouwen om de volgende stap te zetten: die naar een betaalde baan!

Bel mij terug
IK HEB EINDELIJK DE CONTROLE WEER TERUG!
Wannes