Gemeenten & UWV

De juiste match tussen mens en maatschappij
In samenwerking met ons zusterbedrijf Road2Work bieden wij de kans op werk voor mensen vanuit het doelgroepenregister, zonder selectie bij de poort. Zo krijgt iedereen een eerlijke kans. Voor de re-integratie is het vaak belangrijk dat het “thuiszitten” zo kort mogelijk duurt.
Kom in contact

Nooit thuis 'wachten' op werk

Road4Work zorgt ervoor dat mensen aan het werk kunnen in een betaalde baan. Die baan vinden we bij één van onze relaties. Blijkt het toch niet te lukken bij de inlener? Road4Work biedt onmiddellijk een tijdelijke baan, zo hoeft iemand nooit thuis te ‘wachten’ op werk. In een stimulerende omgeving met gelijkgestemden komen zij niet alleen uit een eventueel sociaal isolement. Ook hervinden de kandidaten hun motivatie, eigenwaarde en zelfvertrouwen.

 

   

 

De juiste mix

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in re-integratie op de werkvloer, met bewezen resultaten en verdeeld over verschillende locaties. De inzet van ervaren jobcoaches én een grote diversiteit aan vacatures zorgt voor veel kansen.

Lees meer

Het verhaal van Martin: Optimaal voorbereid op de arbeidsmarkt

Martin heeft speciaal onderwijs genoten: hij was liever binnen aan het gamen dan dat hij met school bezig was. Martin had grote moeite om op tijd te komen, hij versliep zich regelmatig en ook zich houden aan afspraken en pauzetijden vond hij lastig.

Middels dagelijkse begeleiding en een jobcoach ter plekke heeft Martin zodoende de ruimte gekregen zich te ontwikkelen op het gebied van werknemersvaardigheden. Na zijn stageperiode heeft Road4Work hem een tijdelijk contract aangeboden, met als doel het doorontwikkelen van zijn vaardigheden, zodat hij optimaal voorbereid is op de reguliere -inclusieve- arbeidsmarkt.

Bel mij terug
ME VERSLAPEN DOE IK BÍJNA NOOIT MEER..!
Martin