Over Concerned

Wij geloven in mogelijkheden en vooruitgang
En bij Concerned geloven we in een écht menselijke aanpak. Omdat we geïnteresseerd zijn in jou, in de mens, in het waarom en het waarheen. Concerned: een plek voor iedereen.
Contact opnemen

Concerned creëert voor u de ruimte

Zowel Road4Work als Road2Work werken nauw samen met Concerned. Concerned brengt haar kennis van re-integratie en begeleiden op de werkplek in. Met behulp van professionele jobcoaches geven ze de werknemers de ondersteuning die ze nodig hebben. Ook bemiddelen we tussen gemeenten, bedrijven en mensen.

Duidelijkheid en vertrouwen

Concerned is in alle stappen in het traject betrokken: vanaf het begin van de trajecten en de ontwikkeling bij Road2Work, tot en met de coaching in de betaalde baan. De deelnemers hebben dus gedurende alle fasen één vast contactpersoon. Dit geeft de duidelijkheid en schept het vertrouwen wat kandidaten in het traject nodig hebben.

Concerned en Road4Work maken samen met Road2Work het verschil!

 

         

Het verhaal van Martin: Optimaal voorbereid op de arbeidsmarkt

Martin heeft speciaal onderwijs genoten: hij was liever binnen aan het gamen dan dat hij met school bezig was. Martin had grote moeite om op tijd te komen, hij versliep zich regelmatig en ook zich houden aan afspraken en pauzetijden vond hij lastig.

Middels dagelijkse begeleiding en een jobcoach ter plekke heeft Martin zodoende de ruimte gekregen zich te ontwikkelen op het gebied van werknemersvaardigheden. Na zijn stageperiode heeft Road4Work hem een tijdelijk contract aangeboden, met als doel het doorontwikkelen van zijn vaardigheden, zodat hij optimaal voorbereid is op de reguliere -inclusieve- arbeidsmarkt.

Bel mij terug
ME VERSLAPEN DOE IK BÍJNA NOOIT MEER..!
Martin