Werkgevers

Het risico nagenoeg tot nul beperken
Road4Work staat voor haar medewerkers: zij hebben iets extra’s nodig om een baan te krijgen én te houden. Wij helpen ze daarbij. Zo zoeken wij de juiste baan die bij de medewerker past en nemen drempels voor hen weg.
Kom in contact

Het uiteindelijke doel: een vaardige medewerker in dienst bij de werkgever

Road4Work is er voor ondernemers die mensen kansen geven. Wij zijn geen uitzendbureau. Wat wij nastreven is een succesvolle match tussen werknemer en werkomgeving, waar we samen jaren plezier van hebben. Road4Work vult uw vacatures dus met heel veel zorg in. Zowel de mogelijkheden als de onmogelijkheden maken wij direct duidelijk: je weet dus altijd vooraf precies waar je op kunt rekenen.

Wij hebben ervaring met administratie rondom loonkostenregelingen, loonbeslag en uitkeringsinstanties. Zo is er geen risico op loonkosten bij verzuim. Op termijn is er de mogelijkheid tot het overnemen van het dienstverband. De tarieven zijn transparant en de loonkostensubsidie landt waar het hoort: bij u als inlener.

Ons uiteindelijke doel is een vaardige medewerker in dienst bij de werkgever. Maar dit gaat niet zonder ondernemers die mensen kansen geven. Helpt u ons de medewerker verder te helpen?

 

Andere werkgevers die al in kansen denken:

Het verhaal van Martin: Optimaal voorbereid op de arbeidsmarkt

Martin heeft speciaal onderwijs genoten: hij was liever binnen aan het gamen dan dat hij met school bezig was. Martin had grote moeite om op tijd te komen, hij versliep zich regelmatig en ook zich houden aan afspraken en pauzetijden vond hij lastig.

Middels dagelijkse begeleiding en een jobcoach ter plekke heeft Martin zodoende de ruimte gekregen zich te ontwikkelen op het gebied van werknemersvaardigheden. Na zijn stageperiode heeft Road4Work hem een tijdelijk contract aangeboden, met als doel het doorontwikkelen van zijn vaardigheden, zodat hij optimaal voorbereid is op de reguliere -inclusieve- arbeidsmarkt.

Bel mij terug
ME VERSLAPEN DOE IK BÍJNA NOOIT MEER..!
Martin