Werknemers

Gewoon alles goed geregeld
Road4Work heeft een ruim aanbod van verschillende banen. Hiertussen zoeken we de baan die bij jou past. Uiteraard houden we hierbij rekening met wat er voor jou nodig is. Zelfs als het tóch niet lukt, zorgen we direct voor ander passend werk.
Kom in contact

Een nieuwe weg

Ben je werkloos en is er geen werk te vinden in je bedrijfstak? Road4Work helpt je om een nieuwe weg te vinden. Wij bieden je gelijk vanaf dag één werk als opstap in de zoektocht naar een baan die past bij jouw kwaliteiten.

Je kunt direct bij ons zusterbedrijf Road2Work aan het werk inclusief begeleiding op de werkvloer. Het werk waar wij voor zorgen is niet alleen leuk om te doen, het geeft je vooral weer plezier en structuur. Elke dag opnieuw.

Naar Road2Work

 

Wij helpen je

Zijn er obstakels op de weg naar werk dat bij jou past? Wij helpen je. Of het nu gaat om een taaltraining, sollicitatiebegeleiding of het halen van een heftruck certificaat. Als er zaken zijn die werk in de weg zitten, lossen wij die met je op.

 

Het verhaal van Wannes: Op naar die betaalde baan

Wannes had na jaren geen werk meer, belandde in een uitkering en was vooral heel moe. Hij wist niet welk werk bij hem paste, hoe hij z’n leefsituatie op orde kon brengen en voelde zich erg ongelukkig.

Bij R4W vindt hij de erkenning en waardering voor wie hij is en wat hij doet, en krijgt hij steeds meer plezier terug in werken. Inmiddels heeft hij genoeg zelfvertrouwen om de volgende stap te zetten: die naar een betaalde baan!

Bel mij terug
IK HEB EINDELIJK DE CONTROLE WEER TERUG!
Wannes